Strikhoek
24 Janvier 2021 à 06h48 - 16174

Waar kun je een boomhut huren in de Auvergne?

Bent u op vakantie in de Auvergne? Deze Franse regio is zeer erkend en trekt jaarlijks een groot aantal toeristen. Het heeft een groot aantal accommodaties, waaronder bijzondere accommodaties. Wil je een boomhut slapen Frankrijk huren in de Auvergne? Wij bieden u enkele hutten uit de regio aan.

De Nid’Oiseau-hut

Gelegen midden in het centrum van Drome des Collines, tegenover het meer van Champos in Saint-Donat-sur-Herbasse, is "Les Cabanes des Collines" een plek waar u boomhutten kunt ontdekken. Het heeft twee prachtige hutten, waaronder de Nid’oiseau Cabin. Deze laatste van 24 m2 is gemaakt van Douglas-sparrenhout en is ecologisch geïsoleerd met houtvezels. Hierdoor kunt u genieten van koele en supercomfortabele nachten. Daar vindt u een bed van 7 m hoog, een bed van 160x200cm, droogtoiletten, twee tafels, één binnen en één buiten. Le Nid’oiseau ligt tussen twee pijnbomen en kan op het ritme van de wind zwaaien. Een LED en solarlamp zorgen voor de verlichting in deze cabine. Om toegang te krijgen tot deze prachtige hut, gebruik je een "papou" ladder gemaakt van takken en een rechte trap leidt je naar het slaapgedeelte. In deze hut vindt u zeker alle rust en privacy die u nodig heeft.

Huisje in de bomen

Ontdek in Saint-Dier-d'Auvergne, in Puy-de-Dôme in de Auvergne, Le Gîte La Cabane dans les Arbres. De laatste heeft een prachtige hut van 29 m2 gebouwd in harmonie met de natuur. Wanneer u binnenkomt, zult u gecharmeerd zijn van de netheid van de faciliteiten. Voor uw comfort beschikt u over een woonkamer met keukenhoek, een badkamer met hydromassagedouche en wc .. U vindt er ook een mezzanine met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed, elektrische verwarming inbegrepen, een terras. Je hebt ook een privécamping. Als u van vissen houdt, staat er bovendien een perceel van 3.500 m2 met een visrijke vijver tot uw beschikking.

Blog

  1. 10 Nov. 2021Wat zijn de beste campings in Argelès-sur-mer?5573
  2. 31 Janv. 2020Familievakanties, laat u verleiden door Le Gard3284