Strikhoek
31 Janvier 2020 à 16h44 - 3284

Familievakanties, laat u verleiden door Le Gard

Gard is een Franse afdeling in de regio Languedoc-Roussillon-Midi-Pyrénées. Een plek tussen de zee en de bergen, het is de ideale plek voor een familievakantie. Kies voor deze tijd voor een originele plek met duizend facetten en laat uw familie de wonderen ontdekken die Gard tot een essentiële toeristische plek maken.

Onmisbare toeristische locaties in de regio

De Gard is, zoals velen zeggen, een prachtige plek. De toeristische bezienswaardigheden zijn talrijk en ongelooflijk als elkaar. Als u besluit op een camping Gard te verblijven, probeer dan Camping Les Plans. U zult niet teleurgesteld zijn over het aantal activiteiten dat u kunt doen. Het bezoeken van de schilderachtige plekjes is een van de favoriete activiteiten van toeristen. Deze plaatsen zijn talrijk en maken de populariteit van de Gard-afdeling.

• Bezoek de Cevennen
De Cevennen zijn een bergketen gelegen aan de voet van het Centraal Massief in het noorden van het departement Gard. Deze kettingen zijn een echte uitdaging voor atleten omdat het meer dan moed vergt om de top van de Mont Aigoual te bereiken op 1567 meter boven zeeniveau.
• Laat u verblinden door de Garrigue
Nog steeds ten noorden van het departement, vind je het prachtige landschap van de Garrigue. In deze regio zijn de meest bevolkte steden van het departement, waaronder Nîmes, de hoofdstad van Gard. Op de camping Gard kunt u de wonderen van deze stad vol geschiedenis bezoeken.

Ontspan op de kampeerplaatsen

Maak je geen zorgen over accommodatie, er is geen tekort aan camping Gard. U kunt rusten in een serene en vriendelijke ruimte. Gard-campings bieden verschillende soorten activiteiten naast het bezoeken van toeristische plekken. Veel plezier in de waterparken, zonnebaden in de zon en verbaas u over de afleiding die deze plaatsen vol wonderen bieden.

Blog

  1. 10 Nov. 2021Wat zijn de beste campings in Argelès-sur-mer?5573
  2. 24 Janv. 2021Waar kun je een boomhut huren in de Auvergne?16175