Strikhoek
10 Novembre 2021 à 16h11 - 5574

Wat zijn de beste campings in Argelès-sur-mer?

We luiden de doodsklok voor luxe hotels en pensions in Frankrijk. De meerderheid van de vakantiegangers kiest er nu voor om te kamperen. In Argeles bijvoorbeeld, in het departement Pyrennes Orientales, is er geen gebrek aan luxe campings en elk jaar vullen ze hun reserveringsboekje met de duizenden gezinnen die op zoek zijn naar een andere omgeving en ontspanning, en dat alles tegen een lage prijs. Maar wees voorzichtig, om een ​​goede ervaring te hebben op campings in Argeles, moet je beginnen met het vinden van de beste camping in Argeles sur mer. Op basis van de aanbevelingen en meningen online, hier zijn slechts enkele ideeën.

Le Bois Fleuri, door Tripadvisor verkozen tot beste camping in Argelès

Met Perpignan, Languedoc Rousillon, Collioure en nog veel meer, is Argelès-sur-Mer een gemeente in het departement Pyrennes Orientales, in de regio Occitanie. Het is een vriendelijke, gastvrije stad waar vakantiegangers die op zoek zijn naar rust en ontspanning of adrenaline en spanning hun geluk kunnen vinden. En het is hier bovendien dat men de beste camping van Argelès sur mer vindt: Le Bois Fleuri.

Deze camping in Argeles sur mer beslaat meer dan 15 ha park dat is versierd met bossen en groen. Het is een van de grootste in de regio en een referentie op het gebied van campings in Argelès. Hij draagt ​​zijn 5 sterren niet voor niets. Om aan alle verzoeken te voldoen, met name ter plaatse, heeft u honderden mogelijke locaties: stacaravans, bungalows, comfortabele tenten of eenvoudige parkeerplaatsen voor degenen die met hun camper komen.

Op het gebied van entertainment biedt de beste camping van Argeles sur mer een breed scala aan gasten voor kinderen, tieners en volwassenen. Kinderclub, zwembad, strand op 6 km afstand, fitnesscentrum en gym, etc. zijn beschikbaar voor alle vakantiegangers. Vooral voor degenen die op zoek zijn naar avontuur, kan een duiksessie met masker en snorkel worden voorgesteld. Het is nog steeds nodig om een ​​sterk hart te hebben.

Deze camping concurreert met luxe hotels en heeft zelfs een dagelijkse schoonmaakdienst die indien nodig voor het onderhoud van uw kamers zorgt. Om terug te keren naar de basis, boek je in een paar klikken op de website van Bois Fleuri.

Le Dauphin, de beste camping in Argeles sur mer volgens 90% van de Google internetgebruikers

Op Google Avis leunen we echter wat meer aan voor de Argeles camping Le Dauphin. Volgens sommige reizigers en experts maken de kwaliteit en moderniteit van de accommodatie dit etablissement tot de beste camping van Argelès sur mer. Het moet gezegd worden dat we hier ver verwijderd zijn van de klassieke stacaravan. We zijn meer een luxe bungalow met kitchenette dan een camping. Genoeg om het succes van uw vakantie te verzekeren.

In dit etablissement, niet ver van de Languedoc Roussillon, zijn de diensten ook verfijnd om het succes van uw verblijf te verzekeren, of u nu met familie of vrienden komt. Kinderclub, allerlei speelterreinen, verwarmd zwembad, waterpark en een privéstrand zijn inbegrepen in uw arrangement. En de medewerkers van Camping Argeles houden zich zelfs alleen bezig met uw entertainment en entertainment ter plaatse. Het doel is om u de beste vakantie ooit te bezorgen. De activiteiten vinden dan ook zowel overdag als 's avonds plaats, tot grote vreugde van nachtbrakers.

90% van de vakantiegangers raadt camping Les Galets in Argeles sur mer . aan

Maar als we de vakantiegangers zelf mogen geloven, is Les Galets de beste camping in Argeles sur mer. Het is een viersterrenhotel dat geroemd wordt om zijn comfort, maar ook om de kwaliteit van zijn service. Ter plaatse heb je voor enkele tientallen euro's, verhuur per persoon, recht op een moderne tent, een trendy en comfortabele stacaravan of een nieuwe generatie camper.

De woning ligt gemiddeld ¼ uur van het strand en de Middellandse Zee. Het heeft zelfs een privégedeelte aan de kust waar u in alle rust kunt zonnebaden of een goede tijd kunt doorbrengen met uw gezin. Inbegrepen in het pakket zijn er ook het zwembad met glijbanen, het infinity zwembad, het verwarmde buitenzwembad met zeezicht en de jacuzzi. Met andere woorden, dit is de perfecte plek om je batterijen een paar dagen op te laden. Fitnesslessen worden aangeboden aan diegenen die genoeg hebben van het waterpark en die ondanks de vakanties met elkaar willen praten behalve zwemmen. Voor kinderen is er naast het aan hen gewijde waterbad met peuterbad ook de animatieclub en verschillende spellen zoals tafeltennis, enz.

Dit is echt de beste camping in Argeles sur mer voor gezinnen. Niet alleen zijn de prijzen betaalbaar, ook huisdieren zijn toegestaan. Wat kan beter zijn ?

Blog

  1. 24 Janv. 2021Waar kun je een boomhut huren in de Auvergne?16175
  2. 31 Janv. 2020Familievakanties, laat u verleiden door Le Gard3285