Strikhoek
31 Décembre 2019 à 12h46 - 1698

Ardèche: een bestemming voor verschillende vakanties en mogelijkheden

De Ardèche is een departement van Frankrijk, gelegen in de regio Auvergne Rhône-Alpes, waar een beroemde 4 sterren camping Ardeche werd gevonden. Het is vrij groot, vooral omdat het uit 339 gemeenten bestaat. De Ardèche is een aangename omgeving met gevarieerde landschappen, in een hoek van de natuur. Elk jaar verwelkomt het duizenden mensen die worden aangetrokken door de vele bezienswaardigheden en mogelijkheden. Via dit artikel zullen we de vele facetten onthullen die Ardèche maken, een afdeling die absoluut moet worden bezocht.

De Ardèche ontdekken

De belangrijkste attractie van dit departement is de toeristische site: de Gorges de l'Ardeche. Elk jaar reizen duizenden toeristen op zoek naar ontdekking om deze site te bezoeken. Het is een recreatieruimte die zich leent voor buitenactiviteiten zoals klimmen, wandelen, naturisme, enz. De Gorges de l'Ardèche staan ​​bekend om hun vaak rustige stroom in de lente en zomer, waar kanoën en kajakken worden beoefend.

Dichtbij deze site ligt de vallei Pont d'Arc, een klein dorp met een rijk historisch verleden. Het is een hoge plaats van de prehistorie. De natuurlijke brug meer dan 60 meter hoog, de Pont d'Arc is de "natuurlijke toegangspoort" naar de kloven van de Ardèche. Onder deze brug geclassificeerd als "Grand site de France", kunnen we de canyons afdalen.

Opgemerkt moet worden dat Ardèche een ideale setting is voor het vieren van een evenement. En in elk seizoen worden er verschillende evenementen gevierd. In de buurt van de kloven van de Ardèche kunt u een trouwzaal kiezen voor een symbolische unie in het hart van deze weelderige groene omgeving met een boeiend landschap.

In Saint-Cyrtoujours in de Ardèche is er een dierenpark met een autosafari. Safari de Peaugres laat je fantastische dieren ontdekken, met veel ruimte voor hen. Je zult leeuwen, tijgers, gazellen, beren, etc. vinden Het is een plek voor jong en oud.

En je kunt niet naar de Ardèche gaan zonder de beroemde Chauvet-grot met zijn replica te bezoeken. De afdeling heeft veel bezienswaardigheden die een bezoek waard zijn.

Een perfecte plek om te kamperen

De Ardèche is de ideale natuurlijke omgeving voor 4 sterren camping Ardeche. In de buurt van de rivier breng je een van de mooiste verblijven van je leven door. Voor een strandvakantie kunt u een camping met een zwembad kiezen. Voor uw vakantiehuis in de Ardèche heeft u chalets, lodges, stacaravans of volledig uitgeruste appartementen tot uw beschikking.

Op de Ardeche Camping heeft u alles tot uw beschikking voor een droomvakantie. Het heeft ook receptiezalen voor uw verschillende evenementen. U vindt op deze site de ideale trouwzaal om uw banden te verzegelen, in een prachtige omgeving, omringd door de natuur.

De aangeboden accommodatie op de Ardeche Camping is geschikt voor een hele familie. Met verschillende slaapkamers en met een capaciteit voor meer dan 8 personen, zijn ze uitgerust met veel comfort. Om dichter bij de natuur te zijn, kunt u uw tent op een van de gereserveerde plaatsen op het landgoed zetten. Verschillende recreatieve diensten en faciliteiten zijn voor u beschikbaar. De kinderen zijn niet vergeten en ze zullen verschillende spelletjes en activiteiten hebben om ze bezig te houden.

De Ardèche is de ideale plek voor zomertoerisme, voor 4 sterren camping Ardeche en ook voor het vieren van evenementen in het hart van de natuur. Waar wacht je nog op om de Ardèche te kiezen voor je volgende vakantiebestemming?

Blog

  1. 10 Nov. 2021Wat zijn de beste campings in Argelès-sur-mer?6384
  2. 24 Janv. 2021Waar kun je een boomhut huren in de Auvergne?16237